Stark

“Productiecapaciteit recent verviervoudigd”

Stark uit Brugge – gespecialiseerd in meubelmaatwerk – werkt al meer dan tien jaar met Korpus. Enkele maanden geleden investeerde dit interieurbedrijf in een nieuwe opdeelzaag en een automatisch platenmagazijn, eveneens aangestuurd door Korpus met AutoFIT voor de zaagoptimalisatie. “De automatische belading van onze zaag leverde een enorme capaciteitswinst op”, zo vertelt zaakvoerder Sam Proft. “Ik durf zelfs spreken van een verviervoudiging in vergelijking met het manueel beladen voorheen.”

Virtueel ontwerpatelier op de pc

De zaakvoerder erkent de enorme meerwaarde van Korpus voor zijn bedrijf. “Zonder Korpus zouden we onmogelijk nog kunnen functioneren. Onze volledige flow – van ontwerp tot en met productievoorbereiding en productie – verloopt volledig gestroomlijnd binnen Korpus. Ook het volledige design werken we uit in Korpus. We hebben met Korpus letterlijk een virtueel ontwerpatelier op onze computer. We tekenen alles meteen in 3D, waardoor we enorm veel tijd uitsparen.”

Meteen service wanneer nodig

Ook de ondersteuning door Vlecad kan rekenen op de waardering van Sam Proft. “Als er toch ergens een probleempje opduikt, is de servicedesk meteen bereikbaar. Online geven ze dan meteen de nodige bijstand en wordt het euvel snel opgelost.